Tuomarikoulutuksista !

26.3.2021

PPL eteläisen alueen tuomarikoulutusajankohdat on saatu sovittua ja tässä vaiheessa tarjolla on yhteensä viisi etäkoulutuksena järjestettävää alkeiskoulutusta (kokemus 0-2 vuotta) ja neljä jatkokoulutusta.

Tervehdys pesiksen eteläisen alueen toimijat

Ensimmäinen aloittelevien tuomarien koulutus järjestettiin torstaina 11.3 klo 18 ja tätä seuraavat alkeiskoulutukset järjestetään 16.3, 22.3, 24.3 ja 30.3.

Jatkokoulutuksien päivämäärät ovat 29.3, 6.4, 7.4 ja 8.4. Koulutuskalenteriin voi tulla vielä täydennystä tarpeen mukaan ja näistä viestitään erikseen.

Mahdollisista kevään lähikoulutuksista viestitään myöhemmin, kun koronatilanne toivottavasti sen sallii.

Kaikki alkeis- ja jatkokoulutukset ovat suurinpiirtein saman sisältöisiä ja niihin ilmoittaudutaan suomisport järjestelmän kautta, jonka linkki sekä lisätietoa löytyy alla olevalta sivulta ko. koulutuksen perästä.

 

https://www.pesis.fi/etelainen-alue/2021/03/etelaisen-alueen-tuomarikoulutukset/

Koulutettavat voivat ilmoittautua vapaasti haluamaansa koulutustapahtumaan ja he tulevat saamaan varsinaisen osallistusmislinkin viimeistään ko. koulutuspäivän aikana. Koulutukset toteutetaan lähtökohtaisesti Teams sovelluksella.

 

Huomioittehan, että tulevalla kaudella kaikkien tuomareiden on suoritettava sääntökokeen lisäksi myös vähintään joko alkeis- tai jatkokoulutus. Huomioittehan tämän ja viestittehän seuranne tuomareille koulutusajankohdat- sekä ohjeet ilmoittautumiseen. Sääntökoe julkaistaan ensi viikolla ja se tulee löytymään linkkinä PPL tuomarikoulutuksen sivuilta:

 

https://www.pesis.fi/kilpailu/tuomarit/tuomarikoulutus/

 

 

Hyvää viikonjatkoa ja pysytään terveenä.

Terv.

Sami Ritola

PPL eteläinen alue

 

p. 045-128 7414

sami.ritola@etelanpesis.fi