Vihdin Pallo peruu harjoitus-, koulutus-, peli-, jne. tilaisuudet maaliskuun loppuun asti

13.3.2020

PPLn ao. suosituksen ja hallituksen konsultoiman asiantuntijan lausunnon perusteella olemme päättäneet perua kaikki otsikossa mainitut aktiviteetit ViPan osalta ! ASIASTA TIEDOTETAAN LISÄÄ TILANTEEN MUKAAN JA VIIMEISTÄÄN KALENTERIVIIKON 14 ALUSSA !

Tiedote PPL:n järjestämien tilaisuuksien peruuttamisesta maaliskuun loppuun asti


Pesäpalloliiton Eteläisen alueen järjestämät tilaisuudet perutaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi maaliskuun loppuun asti.

Tämä tarkoittaa  seuraavia tapahtumia:

  • valmentajakoulutuksia tai vastaavia seminaareja, joissa on usean seuran edustajia paikalla
  • alueen järjestämiä turnauksia tai pelejä
  • seurakäynnit tai seuraohjelmatapaamiset


Liiton työntekijät ovat yhteydessä seuraan/seuroihin ja varmistavat edellä mainittujen tilaisuuksien peruuttamisesta.

Liiton ja seurojen yhteistilaisuuksia voidaan järjestää etäpalaverina (teams), jos se tapaamiseen luonteen ja tavoitteiden näkökulmasta on mahdollista. Tästä sovitaan tapauskohtaisesti. Mahdollisuuksien mukaan tilaisuudelle etsitään uusi aika keväällä.
    
Seurat vastaavat järjestämistään tapahtumista (harjoitukset, tuomarikoulutukset, pelit, kokoukset). Pesäpalloliitto suosittaa suhtautumaan vakavasti THL:n antamiin ohjeisiin ja suosittaa, ettei junioriturnauksia toistaiseksi järjestetä.

Pesäpalloliitto seuraa tilanteen kehittymistä ja viranomaisten viestintää. Uusista päätöksistä tiedotetaan viipymättä, kun tiedotettavaa on.

Lisätietoa:
https://www.pesis.fi/etusivun-laatikko/2020/03/kaikki-pesapalloliiton-jarjestamat-tapahtumat-on-peruttu-maaliskuun-loppuun-saakka/

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19?fbclid=IwAR3uljZx-_5GnnFgKWSCRYjlI8A5L73g6zQVzhFsUopLmLgVJyDh-4-GbWg