II-palkittu Riikka Kahilainen teki linjassa hyvää jälkeä ja teki Lahden pelaajista usein paloja. Takana onnitunutta polttamista tuulettaa hyvin pelannut 2-polttaja Kaisa Hilden.
Nopea 1-vahti Emi Helminen lähtee 1-raja näpyn turvin etenemään kentälle.
Etenijäjokeri Hanni Haapsaaren tossu liikkui ripeästi ja tässä Hanni tuo yhden ViPan juoksuista.
I-palkittu Riia Virto vie koukkunäpyllä etenijöitä pesältä toiselle.

Vihdin Pallon naisten suomensarjajoukkue otti selvän voiton vierasjoukkue Lahden Maila-Veikoista lauantaina Hiidenkirnussa. Voittolukemat ViPalle olivat 2-0 (7-1, 8-0).

Kevätkierroksen joukkueiden välisessä ottelussa nähtyä juoksuilottelua ei nyt päässyt syntymään. Vaikka ViPan oma sisäpeli ei ottelussa ollut kovinkaan laadukasta, oma tarkka ulkopeli piti vierailijat tiukasti pihdeissä.

Ensimmäinen jakso alkoi ViPan sisävuorolla, jossa jopa hieman onnekkaasti saatiin aikaiseksi kolme juoksua. Kun vierailijoiden lyöntipeli oli pehmoista, ei ViPan ulkopelissä ollut vaikeuksia estää LMV:n hyökkäyksiä. Seuraavissa sisävuoroissa ViPa teki vielä kaksi juoksua ja kun LMV sai jaksolla ainoastaan yhden juoksun, päättyi jakso ViPan selkeään 7-1 voittoon.

Toisella jaksolla ViPa aloitti jakson sisävuorolla ja teki heti ensimmäisessä vuoroparissa neljä juoksua. Lahti ei puolestaan saanut etenijää kakkospesää pidemmälle. Seuraavissa vuoropareissa ViPa hiljakseen kasvatti etumatkaa LMV:n tuskaillessa omilla sisävuoroillaan. Todellista taistelua otteluvoitosta ei päässyt syntymään, kun Lahden lyöntipeli ei missään vaiheessa aiheuttanut vaikeuksia ViPan ulkokentälle.

Ulkopelissä ViPa pystyi pelaamaan rohkeasti ja varsinkin polttolinjassa Kaisa Hilden, Mari Sallinen ja Riikka Kahilainen napsivat tukuittain paloja Lahden pelaajista. ViPan ulkopelin tehokkuudesta kertoo hyvin LMV:n kolmostilanteiden lukumäärä. Lahtelaiset saivat pelaajan kolmospesälle ainoastaan kolme kertaa koko pelin aikana ja toisella jaksolla kolmostilanteita ei ollut ollenkaan. Vastaavasti kotiutusyrityksiä ViPalla oli kaikkiaan 27.

Sisäpelissä ViPan kärki Kati Leijala ja Saara Simolin meni hyvin kentälle kummankin tuodessa viisi juoksua. Kotiutuksissa varsinkin Mari Sallinen seitsemällä ja Emilia Helminen kolmella lyödyllä juoksulla löysivät hyvin aukot lahtelaisten kentästä.

Ottelussa palkittiin I-palkinnolla varmasti lautasen ääressä pelannut lukkari Riia Virto ja II-palkinnolla kovakätinen ja varmaotteinen 2-vahti Riikka Kahilainen.

ViPan naisilla on nyt kahden viikon tauko otteluista ja seuraavan kerran naiset nähdään tositoimessa sunnuntaina 28.7 kello 13, kun vieraaksi Hiidenkirnuun saapuu Hyvinkään Tahko.