Mari pääsi juhlimaan ottelussa kahta kunnaria.
Saara Simolin kiisi kentällä tuoden neljä juoksua.
Lukkari Riia Virto sai usein ottaa pallon kotipesässä räpyläänsä turhia kiirehtimättä.
Lappeenrantalaisten riemu on ennenaikaista, Kati Leijalan ehtiessä pesään ennen påalloa.
ViPan kapteeni, Riikka Kahilainen, tuulettaa, kun ottelu on melkein ratkennut viimeisessä vuoroparissa.
Katri Oksanen kotiutti lyhyellä varsilyönnillä Emilia Helmisen.

Vihdin Pallon naisten suomensarjajoukkue kuittasi kauden avauksessa kärsimänsä vierastappion Pesä Yseille maukkaalla kotivoitolla Hiidenkirnussa lukemin 2-0 (14-2, 10-3). Samalla ViPan voittoputki kasvoi viiden ottelun mittaiseksi.

Ensimmäisessä jaksossa ViPa otti emännän paikan heti alkuhetkistä lähtien. Hutunkeiton voiton jälkeen ViPa aloitti sisävuorolla, jossa joukkue teki ottelutuntumaa hakien kaksi juoksua. Toisessa vuoroparissa ViPan kone lähti kunnolla käyntiin varsinkin Mari Sallisen puhkaistua kentän takaa läpi kunnarin ja yhden tavallisen juoksun arvoisesti. Kolmannessa vuoroparissa Mari kuritti Pesä Ysien kenttää uudelleen ajolähtötilanteessa tyhjentämällä pajatson. Jatkotilanteista tehtiin yksittäisillä lyönneillä vielä kaksi lisäjuoksua. Jakson lyöntitehtailussa kunnostautui myös Liisa Iloniemi lyömällä kaksi juoksua. Pesä Ysien hyökkäykset kilpistyivät joko etukentän ja polttolinjan räpylöihin tai vaihtojen lentäessä vastatuulessa helposti koppareille asti.

Toisella jaksolla Pesä Ysit aloittivat jakson pirteämmin osittain epäonnistuneiden lyöntien tippuessa ViPan pelaajien väliin. Kahden juoksun etumatka ei kuitenkaan pitänyt, kun ViPa pommitti lappeenrantalaisten takakenttää siirtyen 3-2 johtoasemaan ensimmäisen vuoroparin jälkeen. Toisen aloittavalla vuoroparillaan Pesä Ysit saivat tilanteen vielä tasoitettua, mutta omalla tasoittavallaan ViPa katkaisi lopullisesti vierailijoiden selkärangan takomalla peräti seitsemän juoksua. Tästä lappeenrantalaiset eivät enää nousseet kilpailemaan voitosta ja ViPan keskittyessä huolellisesti tekemään tarvittavat palot ei ottelun lopputuloksesta ollut enää jännitettävää.

Sisäpelissä Marin tilastomerkintöjen 2+5 lisäksi kunnostautuivat juoksujen lyöjinä varsinkin Riia Virto  6 lyödyllä juoksulla ja Liisa Iloniemi pommittamalla 4 juoksua. Muutenkin koko joukkueen kotiutukset olivat kauttaaltaan laadukkaita, sillä kotiutusten onnistumisprosentti oli yli 80. Juoksujen tuojina kentän parhaimmistoa oli Mari ja Kati Leijala kummankin tuodessa 6 juoksua. Juoksujen tuonnissa avustivat Saara Simolin neljällä ja Riia Virto ja Emilia Helminen kolmella tuodulla juoksulla.

Ottelussa palkittiin I-palkinnolla Mari Sallinen ja II-palkinnolla Riia Virto

Seuraavan kerran ViPa pelaa ensi torstaina 4.7 Hiidenkirnussa ja vastaan asettuu Kinnarin Pesis-06. Ottelu alkaa kello 18.