Tuomarikorttikoulutus ja -koe (päivitetty 11.3)

7.3.2019

ViPan ensi kesän tuomareiksi aikovia pyydetään tulemaan keskiviikkona 13.3 klo 18.00-20.00 Sportmixerille Veikkoinkorpeen tuomarikorttikoulutukseen ja -kokeeseen. KS. TOIMINTA-osio ja TUOMARITOIMINTA !

Tuomarikortin saaminen täksi kesäksi noudattaa samoja linjoja, miten sen sai viime vuonnakin. Ensimmäiseksi ja TÄRKEINTÄ on ilmoittautua ao. linkin kautta koulutustapahtumaan:

https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/tuomarikoulutukset-2019-etelainen-alue-kaikki-alueen-seurat/

Sen jälkeen siis tule keskiviikkona 13.3 Sportmixerille, missä kuulet asiasta lisää ja missä opetellaan tiettyjä pesäpallon sääntöjä. Tämän kesän fokuksessa on syöttäminen !

Toiseksi tärkeintä on, että sinulla on maksettu pelaaja- tai tuomarilisenssi. Tämänhän voi puolestaan hoitaa osoitteessa:

https://pesapallo.lisenssikauppa.fi/shop/.

Kun nämä kaksi asiaa ovat hanskassa, niin varmaankin jossain vaiheessa keväällä, sitten Sirpan kanssa pääsemme jälleen makselemaan seuran puolesta niitä varsinaisia mobiilituomarikortteja, jonka jälkeen joskus vielä lähempänä kesää saa sitten taas ladata ko. appsin puhelimeensa.

Yritetään edetä näin ja tärkeintä on siis saada nimensä listoille, jos tuomarointi kiinnostaa. Pesäpalloliiton tarkoituksena on siirtää kaikki tällaiset toiminnat 100%sti sähköiseksi operoinniksi jollain aikajänteellä.