ViPan naiset pelaavat Suomensarjaa kaudella 2019

30.10.2018

Vihdin Pallon naisten joukkue sai suomensarjapaikan voittamalla maakuntasarjan lohkonsa. Maakuntasarjan loppuottelussa ViPa kärsi kirvelevän tappion 1-2 Haminan Palloilijoille, mutta ottelutulos kääntyi ViPan voitoksi 2-0 Haminan peluutettua ottelussa kahta edustuskelvotonta pelaajaa.

ViPan tulevan suomensarjajoukkueen runko muodostuu kuluneen kauden maakuntasarjajoukkueen pelaajista, joista suurin osa on jatkamassa tulevalla kaudella Suomensarjajoukkueessa. Joukkueeseen on tulossa myös muutamia pelaajavahvistuksia. Lisäksi on sovittu farmiyhteistyötä Janakkalan ykköspesisjoukkueen kanssa, josta ollaan näillä näkymin saamassa muutamia pelaajia vahvistamaan ViPan Suomensarjajoukkuetta.

Valmennus- ja pelinjohtoon on saatu lisävahvistusta ja valmennuksesta vastaa tulevalla kaudella useamman hengen valmennustiimi. Taustajoukkoihin ollaan hakemassa myös lisää toimijoita työtaakkaa helpottamaan.

Joukkue aloittaa harjoittelun marraskuun alussa. Moni joukkueen pelaajista opiskelee muilla paikkakunnilla ja joukkueen yhteistreenaaminen painottuu viikonloppuleireille.