Takana Syöttötuomari Matti Leino, pelinjohtajat Kai Kahilainen ja Simo-Pekka Sutinen
Team Black vasemmalta:Pia Ekström, Päivi Väistö, Heli Anttonen, Jenni Helenius, Taina Meriläinen, Petra Saikku, Riikka Kahilainen, Mari Sallinen, Hanni Haapsaari ja Tuuli Haapsaari
Team Blue keskellä: Riia Virto, Satu Sandström ja Saara Simolin
edessä: Jenni Kylliäinen, Sanna Weurlander, Sirja Tuliniemi, Salla Tapaninen, Petra Pihlström ja Emilia Helminen
Kuvasta puuttuu pelituomari Ari Lehtiranta
Takana Syöttötuomari Matti Leino, pelinjohtajat Kai Kahilainen ja Simo-Pekka Sutinen Team Black vasemmalta:Pia Ekström, Päivi Väistö, Heli Anttonen, Jenni Helenius, Taina Meriläinen, Petra Saikku, Riikka Kahilainen, Mari Sallinen, Hanni Haapsaari ja Tuuli Haapsaari Team Blue keskellä: Riia Virto, Satu Sandström ja Saara Simolin edessä: Jenni Kylliäinen, Sanna Weurlander, Sirja Tuliniemi, Salla Tapaninen, Petra Pihlström ja Emilia Helminen Kuvasta puuttuu pelituomari Ari Lehtiranta

Lauantai-iltapäivänä pelattiin Hiidenkirnussa Mari Sallisen ideoima hyvän mielen pesisottelu, johon oli saatu mukaan Vipan entisiä pelaajattaria maakuntasarjan pelaajilla höystettynä. Pelikokemusta löytyikin neljältä eri vuosikymmeneltä.

Ottelu pelattiin rennolla asenteella, mutta kilpapesistä harrastaneiden naisten ollessa kyseessä pelissä näkyi voitonnälkä kullakin pelaajalla ja jokainen nainen laittoi itsensä likoon mustelmia ja lihaskipuja säästelemättä. Ottelu pelattiin sekoittamalla vanhat konkarit ja nykyiset Vipan pelaajat kahdeksi joukkueeksi – Team Blueksi ja Team Blackiksi. Ottelu pelattiin 3+3 vuoroparin jaksopelinä.

Ensimmäinen jakso oli molemmilta joukkueilta tuntuman hakemista, mutta Team Blue sai pelijuonesta nopeammin kiinni ja repäisi heti ensimmäisessä vuoroparissa selkeän johdon, joka pitikin jakson loppuun asti. Varsinkin lukkari Riia Virton ja 1-vahti Emilia Helmisen kesän aikana hiottu yhteispeli tukahdutti Team Blackin hyökkäykset. Ensimmäisen vuoroparin jälkeen peli tasoittui huomattavasti ja loppujakso oli kummaltakin joukkueelta ulkopelin juhlaa. Ensimmäinen jakso Team Bluelle selkein numeroin 6-0.

Toisella jaksolla kummankin joukkueen pelisuoritukset ja tilannereagointi paranivat ja selkärangasta putkahteli pelin kuluessa hienoja suorituksia. Jakson aloittanut Team Blue hivuttautui omalla aloittavalla sisävuorollaan johtoasemaan, jota Team Black puolestaan kuroi kiinni omilla tasoittavilla vuoroillaan. Viimeisellä tasoittavalla sisävuorolla Team Black sai tasoitettua toisen jakson loppunumeroiksi 5-5.

Team Bluen tehopelaajat lyötyjen juoksujen osalta olivat Satu Sandström ja Sanna Weurlander kolmella lyödyllä juoksulla. Team Blackin parhaat juoksujen lyöjät puolestaan olivat Riikka Kahilainen ja Jenni Helenius kahdella lyödyllä juoksulla.

Team Blue: Saara Simolin (os. Palomäki), Riia Virto, Salla Tapaninen (os. Puhakka), Petra Pihlström, Emilia Helminen, Sanna Weurlander, Jenni Kylliäinen, Satu Sandström (os.Friman), Sirja Tuliniemi (os. Laurinen). Pelinjohtaja Kai Kahilainen

Team Black: Taina Meriläinen, Tuuli Haapsaari, Hanni Haapsaari, Riikka Kahilainen, Mari Sallinen (os. Marttinen), Päivi Väistö (os. Huhta), Petra Saikku (os. Simolin), Heli Anttonen, Piia Ekström (os. Pesonen), Jenni Helenius. Pelinjohtaja Simo-Pekka Sutinen