Vipan miehille jo neljäs peräkkäinen voitto

31.8.2018

Vihdin Pallon miesten maakuntasarjan joukkueen hyvä syysvire jatkui, kun keskiviikkona kaatui Hiidenkirnussa lohkon kärkijoukkueisiin kuulunut Vantaanjoen juoksu supervuoron päätteeksi numeroin 2-1 (6-4, 0-5, 2-1).

Vipa oli kaatanut viimeisissä pelaamissaan otteluissa taulukossa ylempänä olevia joukkueita ja keskiviikon kotiotteluun joukkue lähti haastamaan lohkokakkosta hieman normaalikokoonpanosta poiketen, muutaman runkopelaajan loukkaantumisen takia.

Ensimmäisellä jaksolla Vipa sai tilanteita ja juoksuja aikaiseksi hyvällä lyöntipelillä ja kun myös ulkopelissä tuntui räpylässä olevan hyvä tartunta, saatiin jaksovoitto yllättävänkin helposti. Toisella jaksolla VJJ:n yksi 2-jatkeen läpilyönti ajolähtötilanteessa muutti tasaisesti pelatun jakson vierasjoukkueelle. Ensimmäisen jakson hyvää lyöntipeliä ei saatu aikaiseksi ja varsinkin tilanteiden rakentelu ontui pahasti. Supervuorossa Vipa sai taas pelistä kiinni ja kaksi tehtyä juoksua riittivät voittoputken jatkumiseen.

Ottelussa hyviä otteita esittivät varsinkin ulkopelissä lukkarina pelannut Miika Olkkonen ja 1-vahti Joonas Toivonen. Sisäpelissä nähtiin varsinkin ensimmäisellä jaksolla kärjen osalta hyvää mailatyöskentelyä ja kotiutuksissa onnistuivat myös harvemmin juoksuja lyöneet Paavo Kari ja joukkueen kuopus Lassi Kaskinen.