Vipan naisten runkosarja päättyi kahteen tappioon

27.8.2018

Kunnarin lyönyt Mari Sallinen tiukassa pesäkilvassa tuplajuoksua tuodessaan.
Toisella jaksolla lukkaroinut Riikka Kahilainen joutui venymään pallojen sinkoillessa sateisessa säässä.
Haminan nuori ja nopea joukkue pelasi monipuolisesti ja uhrautuvasti. II-palkittu lukkari Riia Virto joutuu toteamaan Haminan pelaajan syöksyvän kotipesään reilusti ennen pallon saapumista.
Vipan etenijäjokeri Tuuli Haapsaari onnistui etenijöistä parhaiten.

Vihdin Pallon naisten maakuntasarjajoukkueen kaksi viimeistä merkityksetöntä runkosarjan ottelua päättyivät tappiollisina. Maanantaina 20.8 pelatussa vierasottelussa Hyvinkäällä tuli kauden ensimmäinen tappio lukemin 2-0 (8-6, 13-1) ja sunnuntaina puolestaan koettiin kotiottelussa toinen tappio Haminalle lukemin 0-2 (5-16, 3-6).

Hyvinkään ottelussa Vipa oli matkassa nuorella kokoonpanolla ja varsinkin ulkopelissä kokemuksen puute näkyi lukuisina kiinniottovirheinä ja hermoiluna. Sisäpelissä ei omaa lyöntipeliä saatu rullaamaan ja luvattoman usein syntyi palot omien viimeisten lyöntien epäonnistumisista. Vastustaja puolestaan pääsi peliin mukaan kovilla lyönneillä, joihin ei tällä kertaa saatu millään vastattua.

Ottelussa palkittiin I-palkinnolla Lotta Lehtiranta ja II-palkinnolla Salla Hannula.

Sunnuntain kotiottelussa sateisessa säässä tuntui myös Vipan joukkue sulavan Haminan käsittelyssä. Tuttua aggressiivista ulkopeliä ei saatu käyntiin ja Hamina pääsi vyöryttämään hyvillä lyönneillä juoksuja Vipan tahmeasti liikkuneesta kentästä. Hamina tuntui aina löytävän raon ja helpohkoistakaan palloista ei nyt saatu tehtyä paloja entiseen malliin. Omassa sisäpelissäkään ei saatu iloa onnistuneista suorituksista. Varsinkin kärjen osalla tuntui olevan suuria vaikeuksia kentälle pääsyissä, eikä Vipan koville lyöjille saatu näin ollen ruokaa kentälle. Toisaalta huono kenraaliharjoitus lupaa yleensä hyvää loppunäytökseen, joka Vipan osalta on karsintaottelu suomensarjaan noususta. Vastustajaksi karsintaotteluun saattaa tulla Hamina, jolloin Vipalla on revanssin paikka.

Ottelussa palkittiin I-palkinnolla hyvin lyönyt Mari Sallinen ja II-palkinnolla ensimmäisen jakson lukkarina pelannut ja 2-jaksolla koppariksi siirtynyt Riia Virto.