Vipan naiset ottivat kahdeksannen voiton putkeen vierasottelussa Nurmijärveltä

Varmaotteisella 2-vahti Salla Hannulalla on pallo hallussa ennen NuMan kärjen saapumista pesään.
I-palkittu Riikka Kahilainen oli tänään hyvällä lyöntipäälllä. Kovakätinen peluri hoiti myös 3-polttajan tontin mallikkaasti.
II-palkittu Saara Simolin saapuu kotipesään tarkasti viivalle astuen.
ViPan huippunopea kärki Janika Kiuru viilettää pesän välillä.
Varman kopparipelin pelannut Jenni Kylliäinen mailan varressa.

ViPan naisten maakuntasarjan joukkue jatkoi voitokkaasti ja kävi hakemassa vierasottelusta Nurmijärven Mailaa vastaan täydet sarjapisteet numeroin 0-2 (7-11, 1-3).

Nurmijärvi on ollut aiemmin vaikea paikka pelata ViPalle, eikä nytkään voitto tullut helposti. Ensimmäisellä jaksolla ViPan voitettua hutunkeiton aloitettiin sisävuorolla, jossa kaikki näytti vielä ViPan kannalta toimivan hienosti. Vuoroparissa lyötiin viisi juoksua Riikka Kahilaisen lyömän kunnarin ja kahden tavallisen juoksun siivittämänä. Kun ensimmäisessä ulkovuorossa vielä tuhottiin kotijoukkueen tilanteet nopeasti, näytti ottelu kääntyvän helposti ViPalle. Nurmijärvi kuitenkin hivuttautui jaksolla tasoihin ennen viimeistä vuoroparia ViPan ulkopelin sekoillessa. Aikalisän ja ulkopelipaikkojen vaihdon myötä pystyttiin NuMan kiri katkaisemaan. Viimeisessä vuoroparissa ViPa ryhdistäytyi myös sisäpelissä ja Saara Simolinin lyömän kunnarin myötä päästiin kohtalaisen turvallisella etumatkalla viimeiselle NuMan tasoittavalle sisävuorolle, jossa kotijoukkueen ei annettu enää yllättää.

Toisella jaksolla saatiin oma ulkopeli toimimaan taas normaalilla tavalla, eikä Nurmijärvi enää saanut kuin muutaman kolmostilanteen aikaiseksi. Oma sisäpeli ei toisella jaksolla toiminut kovinkaan hyvin. Lyönnit eivät oikein osuneet keskimailaan ja monia turhia paloja tuli merkkivirheistä ja viimeisen lyönnin epäonnistuttua. Jaksovoittoon tarvittavat juoksut saatiin aikaan lähinnä rutiinisuorituksella, joka riittää tällä hetkellä useimpia joukkueita vastaan. Ottelusta saatiin opiksi myös se, että jokaiseen suoritukseen ja otteluun tulee keskittyä huolellisesti, eikä helppoja voittoja tässä sarjassa tule.

Ottelussa kunnostautuivat I-palkittu hyvin 3-polttajan paikalla pelannut ja tehoilla 1+4/2 lyönyt Riikka Kahilainen ja II-palkinnolla myös kunnarin lyönyt ja 2-polttajan paikalla hyvin liikkunut Saara Simolin.

ViPanaisten kausi jatkuu lähiviikkoina tiiviillä tahdilla, sillä ensi viikolla naiset pelaavat tiistaina vierasottelun Virkkalaa vastaan ja heti seuraavana päivänä, keskiviikkona 8.8, saapuu Hiidenkirnuun vieraaksi Kinnarin Pesis Järvenpäästä.