Naperosuperia Hiidenkirnussa

9.5.2018 klo 15:00


Järjestyksessään toinen NaperoSuperiTurnaus pelattiin Hiidenkirnussa lauantaina 5.5. Turnaus on tarkoitettu pesistä aloitteleville 5-8 -vuotiaille pelaajanaluille. Turnaus pelattiin pienpesis säännöillä

 

Aurinkoisessa Hiidenkirnussa nähtiin lauantaina 22 innokasta ja taitavaa pelaajaa. Pelinjohtaja-ohjaajat Emilia, Janette ja Veera opastivat ja kannustivat pelaajia hienosti, kaikissa kolmessa ottelussa. Ottelut olivat tiukkoja ja tasaisia, suuria piste eroja ei syntynyt. Turnauksen pelituomari Antti Kahilainen ja syöttötuomari Pekka Salonen hoitivat osansa ammattitaidolla.  Pelin tiimellyksessä, Pekka ohjasi ja opasti sekä lyöjää että lukkaria. Antilta taasen ei jäänyt mitään huomaamatta.  Miia tulostaululla sai vaihtaa numeroa toisensa perään, kun Antti ohjeisti.

Pelaajat Samu, Fiina, Miro, Konsta, Mette, Erika, Jesse, Alina, Aaron, Ilona, Miska, Paulus, Axel, Muusa, Toni, Tomi, Ella, Siiri, Jami, Eemil, Miia ja Lisa pitivät kymmenpäisen yleisön jännityksen yllä pelien alusta loppuun saakka. Pelissä nähtiin, useita hyviä lyöntejä ja juostiin kunnareita. Kerran lyönti napattiin tyylikkäästi kopiksi takakentällä ja heitto kotipesälle varmisti sen, ettei juoksuja tällä kertaa tule. Pitkäksi menneet pallot haettiin vikkelästi periaatteella, että yksi hakee toiset auttaa.

Pelien jälkeen jaettiin mitalit ja syötiin perinteiseen tapaan turnaus makkarat.