Kunnari-iloittelua Hyvinkäällä

2.8.2017

Lotta Lehtiranta puhkaisee kentän ja kotiin kiitää Janika Kiuru.
Lotta Lehtiranta puhkaisee kentän ja kotiin kiitää Janika Kiuru.

Vihdin Pallon naiset järjestivät vajaamiehisenä varsinaisen kunnari-iloittelun seitsemällä kunnarillaan vierasottelussa hyvinkääläistä Nice Teamia vastaan. Ottelun voittajasta ei ollut epäselvyyttä, sillä ViPa voitti 0-2 (6-18,6-26)

Lähtö otteluun oli ViPan kannalta haasteellinen, sillä ennen lähtöä oli joukkue supistunut vain kahdeksaan pelaajaan loukkaantumisten takia. Vaajaa miehitys ei kuitenkaan näkynyt kuin ottelun ensimmäisessä vuoroparissa, jossa ulkopelipaikkoja jouduttiin hieman hakemaan ja muutaman ajatusvirheen ja ohiheiton myötä kotijoukkue sai tehtyä viisi juoksua ensimmäisessä sisävuorossaan. Tämän jälkeen ViPan naisten peli aukesi ja ulkopelissä omalla liikkuvalla työskentelyllä ei vastustajalle annettu mahdollisuutta juoksujen rakenteluun. Ulkopelissä siepparin paikka jätettiin täyttämättä ja 1-vahti Salla sai vastuuta etukentän pelaajana. Vastustajan pienistä lyönneistä saatiin Sallan hyvän etukenttäpelin ansiosta tehtyä useita paloja. Polttolinjassa ja takakentällä yhden pelaajan puuttumista ei juuri huomannut. Sisäpelissä käytettiin voimakasta lyöntipeliä, joka hiekkakentällä aiheutti useita läpilyöntejä vastustajan hieman kankeahkosta ulkokentästä. Vaihtotilanteissa rajalyönnit ja takakentän puhkaisut saivat ViPan kentän rullaamaan. Parhaimmillaan toisen jakson aloittavalla sisävuorollaan ViPa löi täydet kolme kierrosta.

Kunnaritalkoissa onnistuivat varsinkin Salla ja Lotta, jotka löivät kaksi kunnaria. Myös Jessika, Sarita ja Hanni löivät kunnarin naiseen. Muutenkin lyöntipeli oli vapautunutta, sillä jokainen pelaaja sai lyödyn juoksun pöytäkirjaan.

Palkitut: Sarita I-palkinto, Lotta II-palkinto.