D-pojille voitto ensimmäisestä kotipelistä

19.5.2017

Ottelun tehopelaaja Eero Ala-Mieto näyttää, miten taktinen "pitkä huti" tehdään vaihtotilanteessa kaikkien taiteen sääntöjen mukaan estämättä lukkarin työskentelyä.
Osaava lukkari Lassi Kaskinen piti Espoon lyöjät ja etenijät tiukasti kurissa ja nuhteessa.

ViPan D-poikien (14-v) ensimmäinen kotiottelu alueen pelisarjassa tuotti torstaina 2-0 (5-0, 7-1) voiton Espoon Pesiksen Yellow-joukkueesta.

Ensimmäisen juoksuttoman vuoroparin jälkeen ViPa ratkaisi viiden juoksun arvoisella toisella sisävuorollaan jaksovoiton, eikä kolmannen tasoittavaa enää tarvittu, koska vastustaja pidettiin kokonaan juoksuitta.

Toisella jaksolla lopullinen otteluvoitto ratkesi jo ensimmäisessä vuoroparissa, jossa ViPa teki neljä juoksua.

Ensimmäisellä jaksolla Ville Aallon kakkospuolen puhkaisu tuotti kaksi juoksua kerralla. Toisella jaksolla Eero Ala-Mieto löi kahdesti läpärin, joista ensimmäinen tuotti kunnarin ja kaksi tavallista juoksua, toinen kunnarin ja yhden tavallisen. Ensimmäistä kunnaria Eero juhli tulemalla kuperkeikalla kolmoselle.

Eeron kokonaissaalis ottelussa oli komea 2+3/5. Hänet palkittiin ykköspalkinnolla. Toinen palkinto meni jokerina aloittaneelle Jari Juvoselle, joka toiselle jaksolle siirtyi yhdeksikköön.

Hyvällä ulkopelillä vastustajan sisäpeli pidettiin upeasti tehottomana. Lukkari Lassi Kaskisen vakuuttava työskentely lautasen ääressä taisi heti alussa masentaa Espoon lyöjät. Tolpat onnistuivat ja taktista kykyä osoittaneen Lassin henkilökohtainen panos tuotti tukun paloja vastustajalle.