M2 RYÖSTÖRETKELLÄ LATOKASKESSA!

14.5.2017

Miesten kakkosjoukkue pelasi kauden toisen ottelunsa vieraissa Espoossa. Matkaan lähdettiin todellisella sekajoukkueella, kun sen nuorimman ja vanhimman pelaajan ikäero oli yli 40 vuotta. Olarissa nähtiin todellinen etukentän tähtisikermä, kun lukkarina hääri varapj Kai Lehtiranta, ykkösvahtina Tomi 'Auski' Auvinen ja siepparina pj Pekka Salonen. Taisi etukentän yhteenlaskettu ikä painua pitkälle toista sataa !!!

Ennen peliä taktiikkapalaverissa sovittiin, että kumpaakaan jaksoa ei hävitä yli 20 juoksulla, jotta saadaan pelata kaikki neljä vuoroparia. Hämmästys oli suorastaan karmea kun ensimmäinen jakso päättyi ViPalle 19-4 !!!! Tiikerit olivat täysin lamaantuneita koko jakson, kun puolestaan meillä onnistuttiin laajalla rintamalla niin ulko- kuin sisäpelissäkin. Erityisesti kaikki kuusi nuorta miestä ovat kehittyneet viime kesästä huimasti, mikä on varsin lupauksia antavaa alkanutta pesiskautta ajatellen. On hienoa nähdä, miten talven aikana tehty työ kantaa hedelmää. Kaiken kukkuraksi tolppa-Kai oli jälleen nimensä väärti ja kivitalonkorkuiset napsahtelivat kerta toisensa jälkeen lautaselle vastustajan huudellessa väärää. Ja meillä muilla riitti hauskaa !!

Liekö hurja juoksutehtailu vienyt meiltä mehut, kun toinen jakso meni kotijoukkueelle 7-6. Tosin vastustajan vaihdettua lukkariaan, rupesi heidänkin ulkopelinsä asettumaan paremmin uomiinsa. Vastaaavasti meidän dinosaurusosastomme rupesi 'yskimään' ja fysiikan hyytyessä alkaa pääkin tuottaa sellaisia pelisuorituksia, joista ei jälkipolville jää kerrottavaa !

Supervuoro jatkettiin suoraan niin, että jäimme ulkokentälle. Tiikerit sai tehtyä yhden juoksun. Meidän viimeinen tasoittavamme ei kuitenkaan enää tuonut juoksuja ja niin peli päättyi lopulta kotijoukkueelle 2-1.

Hienossa säässä nautitun pesisspektaakkelin tehomiehet: M.Toivonen (1+3/4), V. Keskinen (2/3), V. Hettula (0/2), M. Olkkonen (3/3), T. Auvinen (3/3), V. Turunen (2/4), V. Helle (1/2), P.Salonen (2/2) ja K. Lehtiranta (0/2) ja vapailla 8.