Kauden 2018 palkitut

Kauden päätösjuhlassa 25.10. palkitut:

 

Seuran paras: Saara Simolin

Tätä monivuotista joukkueensa tukipilaria voidaan hyvällä syyllä kutsua todelliseksi joukkuepelaajaksi. Aktiivinen treenauttaja, sitoutunut harjoittelija ja pelaaja sekä oman joukkueensa eteen niin peleissä kuin joukkueensa taustalla vaikuttava uurastaja.

 

Pesisperhe: Kahilaiset

Tämän perheen jäsenet ovat olleet seuran toiminnassa mukana jo toistakymmentä vuotta. Tämän perheen jäsenille kaikki seuratoiminnan muodot pelaamisesta, valmentamisen kautta tuomarointiin ja taustatekemiseen eivät ole vieraita. Uskomatonta uhrautumista pesiksen ja ViPan eteen.

 

Talkoolainen: Sari Riekkinen

Hän on monivuotinen aktiivinen talkoisiin ja muihinkin seuran toimintoihin osallistuva henkilö. Hän on erittäin sitoutunut toimimaan niiden joukkueiden eteen joissa on mukana ja uhraa vapaa-ajastaan leijonanosan seuran eteen.

 

Pelinjohtaja: Lotta Lehtiranta

Vuoden pelinjohtaja 2018 alkaa saavuttaa sellaisen rutiinin ja osaamisen, että niillä taidoilla olisi kohta käyttöä jo vaativimmissakin sarjoissa. Tuloksetkin sen kertovat että on perusteltua valita vuoden pelinjohtajaksi toista kertaa peräkkäin.

 

Tyttöjuniori: Tuuli Haapsaari

Nopeus on valttia. Jalat riittäisivät isoillekin pesisareenoille. Kentällemenorohkeus kehittynyt viime vuodesta selkeästi. Joukkuepelaaja isolla J:llä. Aktiivinen seuran ja joukkueen eteen tekijä.

 

Maakuntasarja

1. palkinto: Saara Simolin

Sitoutui joukkueeseen jo talvikaudella harkkoja vetämällä. Rautaisella ammattitaidolla ohjasi, neuvoi ja opasti kaikkia tasapuolisesti. Tasaisen kova suoritustaso jokaisessa pelissä. Jaksoi aina uskoa voittoon viimeiseen pillin vihellykseen asti. Myös joukkueen eteen toimiminen taustatöissä oli esimerkillistä.

2. palkinto: Emilia Helminen

Joukkueen yksi avainpelaajista. Loi hyvää pelifiilistä ja piti pelit kokonaisuudessaan hyvin kasassa. Peleissä antoi aina kaikkensa ja teki suoritukset aina täysillä loppuun asti. Mahtavia suorituksia läpi kauden. Ihana, kaikki huomioon ottava joukkuepelaaja.

 

Aluesarja

1. palkinto: Cecilia Ekroos

Kehittyi huimasti kauden aikana. Pelasi useammassakin joukkueessa. Aktivinen muissakin joukkueensa toiminnoissa.

2. palkinto: Janette Allen

Innostava persoona, joka luo joukkuehengen. Pelitilanneosaaminen kehittyi kesän aikana selvästi. Pelitilannetaju edelleen korkealla tasolla.