E-poikien kuulumisia

 

14.7.2018

E-pojat kävivät eilen Pihkalassa ottamassa oppia ja kannustamassa Jymyä voittoon?. Pelin jälkeen pojat pääsivät jututtamaan Roope Korhosta, Toni Kohosta ja Jere Vikströmiä??. Kiitos Sotkamon Jymy ?!

 

3.7.2018

E-pojat kävivät eilen hakemassa pisteet Hämeenlinnasta 0-2 voitolla? ja jatkavat pelisarjassa puhtailla voitoilla?. Kiitos taas tytöille joukkueen täydentämisestä?.
Elokuussa Kirnuun kannustamaan pojat voittoon!

 

4.6.2018

E-poikien harkat maanantaisin ja perjantaisin klo 17:30 alkaen Hiidenkirnun päätykentällä. E-pojat ovat 2006 ja myhemmin syntyneitä junnuja. Nyt on hyvä aika tulla mukaan harrastamaan pesistä. Kausi on alussa ja pelit edessä.

 

2.6.2018

Joukkueen Jojo ja valmentaja käyvät nyt parhaillaan, kuumeisesti läpi kalentereita ja järjestelevät harkkavuoroja sekä suunnitelevat tulevaa ohjelmaa. Harkkavuorot löytyvät jatkossa nettisivujen Toiminta palkin alla olevasta kalenterista sekä tietysti poikien omasta nimenhuudosta. Tälle sivulle päivitetään jatkossa kuulumisia kentältä ja kentän laidalta. Otteluiden tulokset ja sarjataulukko löytyvät poikien Tapahtumat sivulta.

 

1.6.2018

E-poikien pelit aluesarjassa ovat sujuneet mallikkaasti. Ensin vierasvoitto Roihusta 0-2 (3-25, 2-22) ja eilen komea kotivoitto PuMun E-pojista 2-0 (38-0, 30-0). Poikien joukkue on hieman vajaa joten E-tytöt ovat olleet isona apuna pelaamassa poikien joukkueessa. Tänään poikien joukkueeseen on saatu yksi vahvistus. Rivissä keskellä Raiko Kivijärvi, kesän aikana Raikoa näkee E-poikien harkoissa ja pelinjohtajana peleissä. Raikon voi myös bongata pelaajana ViPan miesten maakuntasarjan peleissä.Kuvasta puutuu pj. Frans Lehtinen ja yksi pelaajista. Seuraava ottelu pojilla vieraissa 14.6 vastassa PuMu. Lisää vahvistuksia otetaan mukaan pitkin kautta.  (Kuva Joukkueen etusivulla)