Sääntö- ja tuomarikoulutus; osa 1: ke 4.4.2018 klo 18-20

2.4.2018

Pesiksen sääntökoulutus ja tuomaritoiminnan startti alkavalle kaudelle potkaistaan liikkeelle Kuoppanummen koululla Nummelassa keskiviikkona 4.4.2018 klo 18.00 alkaen luokassa 2128 (2. kerros).

Pesäpalloliitto on päättänyt siirtää pesistuomarikoordinointia yhä enemmän nettiin ja seuraavanlaista ohjeistusta yritämme ke:na seurata:

 

1. Seuran tuomareiden tiedot kerätään koulutuksen aikana (tai sitä ennen tai sen jälkeen) sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa: https://tapahtumat.pesis.fi/tapahtumat/  => paina oikean reunan kohtaa TUOMARIT => valitse sieltä oikea seura. => Jos mahdollista, niin näytä polku datatykin avulla.

2. Pyydä jokaista henkilöä, kuka aikoo ottaa tuomarikortin, täyttämään sähköinen ilmoittautumislomake (koulutuksen aikana tai ennen sitä tai viimeistään heti sen jälkeen). Korosta sitä, että täyttävät lomakkeen huolellisesti (erityisesti puhelinnumero ja sähköposti).

Mikäli tuomarilla ei ole sähköpostia (voi olla "hätätapauksessa" myös vanhemman) tai kännykkää, hänelle ei voi toimittaa sähköistä tuomarikorttia. Kortti on henkilökohtainen.


3. Tuomareiden ilmoittautumislomake on seurakohtainen, eli pyydä henkilöitä täyttämään oman seuran lomake, osallistuvatpahan he sitten mihin koulutukseen hyvänsä (tämä sen takia, että saamme sieltä suoraan seurakohtaiset tuomarilistat, jotka lähetetään seuran
tuomarivastaavalle).


4. Tämän lisäksi kierrätä tilaisuudessa osallistujalista, mihin kerätään vain seura, nimi, puh. ja ottaako henkilö tuomarikortin vai ei. (tähän listaan jokainen koulutuksessa oleva kirjoittaa tietonsa). => Toimita tämä lista skannattuna aluevastaavalle (jonna.ahlqvist@pesis.fi). Tällä
tavalla saadaan tilastoitua koulutuksen osallistujamäärät ja tarvittaessa varmennettua koulutuksessa käyneet henkilöt.

 

TUON SIIS VIDEOTYKIN TILAISUUTEEN JA KÄYDÄÄN PESIKSEN PERUSSÄÄNNÖT LÄPI.

JOS JOKU HALUAA JO ETUKÄTEEN KATSELLA SÄÄNTÖKOKEEN KYSYMYKSIÄ, NIIN NE LÖYTYVÄT LIITTEESTÄ. TÄMÄ HOMMA TEHDÄÄN SITTEN 11.4.2018 NS. KORTTIKOKEESSA.

PS

Liitteet